Avaleht

Rulookardinad

 

Klassikaline ruloo on aknakate mida sobib kasutada ka kombineerituna tekstiilkardinaga. Kangast saab liigutada üles/alla kettmehhanismiga. Materjalide valikus on ühevärvilised, mustrilised ja pimendavad kangad. Saab tellida erinevate alläärtega, paelte ja narmastega ruloosid. Lihtsasti paigaldatav aknakate.

Pakettakna ehk kasettruloo on selline mida saab paigaldada avatava ukse-, aknaraami külge ja akna avamisel liigub see koos aknaga ning ei sega selle avamist. Ruloo on juhitav kettmehhanismiga ja varustatud külgliistudega mis tagavad, et kanga ja aknaraami vahele ei jää läbipaistvat vahet.   

Miniruloo on väikese läbimõõduga torul, lihtsa süsteemiga, kettmehhanismiga juhitav. Saab kinnitada ka aknaraami külge, tugitrossid annavad lisaks võimaluse avada akant ja ust nii, et kangas  jääb soovitud asedisse vastu aknaraami. Lihtsasti paigaldatav aknakate.  

Puitrulood on tehtud looduslikest materjalidest bambus, puit, ja džuut. On võimalik valmistada etterulluvaid ja roomakardina süsteemiga puitrulood.

Sebraruloo: